czwartek, 20 lutego 2014

9 tydzień 2014 roku: 24 lutego-2 marca

Warzywa dostępne w marcu
brukselka, buraki, cebula, cykoria,czosnek, dynia, fenkuł, kapusta, marchewka, natka pietruszki , pietruszka, por, seler, ziemniaki.
1 dzień
zupa śliwkowa z makaronem
wątróbka drobiowa + ziemniaki + surówka z bakłażanem i czosnkiem
2 dzień
zupa jarzynowa z kalafiorem
omlet z kiełbasą i szczypiorkiem
3 dzień
kapuśniak
papryka nadziewana kaszą gryczaną i mielonym mięsem
4 dzień
zupa grzybowa
pierogi ze szpinakiem i serem feta
5 dzień
jarzynowa z zielonym groszkiem
krokiety z jajkiem
6 dzień
zupa serowa ze szczypiorkiem
ryba zapiekana z makaronem i jarzynami
7 dzień
zupa pomidorowa z ryżem
pierś kurczaka z bananem + ziemniaki

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz